pondelok, júla 30

Birthday Barbecue with Best of Friends & Bazén

Víkend s Harrym bol síce nanajvýš príjemný, netreba však zanedbávať ani ďalších skutočných priateľov. A preto prišli ku mne ľudia, aby sme posedeli na balkóne, pojedli grilované dobroty a popili čo-to alkoholické. A aby mi odovzdali hodnotný narodeninový dar: nafukovací bazén s príslušenstvom - žabkou na nafukovanie, kačičkou na plávanie a šnorchlom na potápanie. Aby bol zverinec kompletný, na bazéne sú vyobrazené rôzne "garden bugs" - motýle, slimáky, včielky, lienky, žaby a podobná háveď. Bazén sme samozrejme hneď aj nafúkali a party pri bazéne mohla začať.
Najlepší kamarát na svete - bestfrJENd obetavo griloval za mierneho mrholenia, neodradilo ho ani to, že my sme popíjali pekne v suchu. Lenže ustávajúci dážď a vôňa a chuť grilovaných dobrôt nás aj tak vylákali von a tak sme sa postupne presťahovali na balkón, pojedali dobroty, popíjali a aj pršať prestalo.
Vliezla som si do nového bazéna, len tak nasucho, s kačičkou a šnorchlom a pohárom vína. Tešila som sa ako malé decko. Konečne je balkón kompletný. Party pri bazéne sa pekne rozbehla, kočky sa nám obtierali o nohy a strašne ich zaujímalo čo je vnútri toho kruhu. Pomaly sa zotmelo, ale hviezdy a mesiac nebolo vidno. Rozsvietili sme farebné svetielka a mne sa v duši rozlialo teplo a farebné svetlo, lebo som sedela s priateľmi, doma, každý sa cítil dobre a mali sme pohodu. Dostala som Dar - priateľov, tých zvláštnych ľudí, čo rozumejú každému hlúpemu detinskému nápadu a s nadšením sa k nemu pridajú. Priateľov, s ktorými sa dá sedieť aj v daždi a rozprávať sa o obyčajných veciach. Priateľov, čo si vychutnajú rovnakú pohodu na rovnakých vlnách. Mojich milých priateľov, ktorí sú na balkóne vždy vítaní. A v bazéne tiež.

Žiadne komentáre: